Har ni julgransplundring i ditt hem?

Blogg utmaning, @orsakullans

God morgon, idag så blåser det halv storm utanför fönstret och det regnar så jag passar då på att blogga och här kommer dagens 14 bloggutmaning som är startad av https://www.saramadeleine.seJulgransplundring i mitt hem ?


Svaret är NEJ.

Eftersom maken och jag saknar barn och är barnlösa så har det aldrig blivit att vi har haft någon julgransplundring i detta hem.

Hade vi däremot haft barn så hade jag absolut hållit denna tradition jag hade gladligen ordnat en gulgransplundring med lite lekar, fiskdamm och mys för mina barn.

När jag var liten så var jag vid några tillfällen bjuden upp till mina kusiner som bodde på landet på julgransplundring jag vet att dom hade spänt ett lakarn för ett dörrhål och att jag med spänning kastade mitt fiskspö över kanten och att jag full av förväntningar sen fiskade upp min påse.

Jag tycker att julgransplundring är kul.

Kanske så borde jag och maken ha en julgransplundrings tradition kanske inte med fiskdam då * ler * men vi kunde säkert göra något annat baka en julgransplundrings kaka, eller äta något gott den dagen det tåls att fundera på tills nästa år.

Hur har gör ni i erat hem har ni julgransplundring?

Önskar er en fin tisdag


Kram

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Då provar jag igen - mina kommentarer bara poffar bort när jag klickar på knappen "kommentera"....

Julplundringskaka - ett sätta att vuxet fira att julen "dansas ut" - vilken helt fantastisk idé... ska man ha kakan som det sista juliga med julens smaker eller ska man ta andra smaker för att visa att julen är slut??

Regnar det lika mycket hos dig som hos mig... här öser det ner, tänkte ta en långpromenad idag - planer från igår när solen lös så underbart... idag stoppar vi bara ut näsan snabbt för snabbrastningar... Mindy gillar INTE regn 😊

Kramar <3
nouw.com/itismadeby
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tyvärr så har jag haft samma problem och ibland så blir allt vitt. Så det har inte gått att svara på detta så trist.
Ja det var ju en bra fråga angående smaker på kakan jag fick svårt att bestämma mig där. Eller så får man göra två olika en med julens smaker och en utan 😉
Det har vräkt ner här med så mycket så att det piskade mot fönstret så jag förstår Mindy. Kram på dig ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Kanske ordna en julgransplundring för vuxna kommande årnouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Exakt det hade varit kul 😊nouw.com/minresatumörmittliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229