Kväll och jag försöker att peppa mig.

Kväll här i huset och jag har nyss tittad på väder prognosen det blir milt i tio dagar till.

Enda fördelen jag kan komma på är väll att man slipper halka omkull och skada sig annars föredrar jag en krispig och kall härlig luft på mina promenader.

Där lungorna verkligen fylls med nytt syre.

På tal om promenad jag gjorde nyss något väldigt dumt jag satte mig i soffan och drog filten över benen när jag egentligen snart skulle ge mig ut på promenad.

Att stanna inne och strunta i promenaden är ju på ett sätt ganska lockande nu men nej jag ska bara sitta här en liten stund och bara njuta och försöka att peppa mig 😉 till att gå och byta om och sen ge mig ut på en kvällspromenad.

Har jag bestämt mig så har jag då är det bara att göra det. Önska mig lycka till 😉Jag vet ju hur härligt det är sen när jag kommer hem igen och in i värmen då ska jag bara njuta.

Hoppas att ni har en fin kväll.

Kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Som vi svenskar gärna säger, det är så skönt och härligt efteråt 😊
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Det var jätte skönt när jag väl kom hem igen och när man kan sätta sig vid tv:n med gott samvete 😊💗
nouw.com/minresatumörmittliv
itismadeby
itismadeby,
Tänk att man har så svårt att komma iväg - sen när man väl kommit iväg så är man glad att man gör det för det är så skönt.
Håller med om att det gärna hade fått vara lite kallare... men nu har det gått så lång tid in på januari att jag känner att det är försent, nu behöver det inte komma ner massor av snö - töa o bli is osv. nu kan det forstätta såhär o våren får gärna komma tidigt o vara långsam o utdragen i år *Ler*

Ha en fin dag <3
nouw.com/itismadeby
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229